Slide background
Slide background
Slide background

Er du træt af dårlig brolægning, som ikke stemmer overens med det aftalte?
– Svendsen & Neumann sikrer dig et veludført arbejde lige efter aftalen!

 Vi udfører brolægning Lyngby, Nordsjælland og på resten af Sjælland. Derudover varetager vi anlæg af haver til private, foreninger og virksomheder.

 

Vi arbejder med hele paletten!

Svendsen & Neumann ApS arbejder med hele paletten af stentyper og er kendetegnet ved mange års erfaring som brolægger inden for brolægningsfaget og god kundeservice. Vi har stor erfaring inden for brolægning og belægning med at blande stentyper og stilarter, der sikrer dig unikke stenmønstre og et unik resultat, der passer til hus, have og omgivelser.

Få inspiration! 

Du er meget velkommen til at kontakte os angående brolægning. Det kan være svært at overskue hele projektet, og det kan derfor være rart at få inspiration fra professionelle, som har erfaring med, hvordan de enkelte projekter kan komme til at se bedst muligt ud. Vi varetager dine interesser og rådgiver og inspirer dig derfra. Derudover kan vi udøve den service, at du kan ringe og høre mere om fordele og ulemper ved stentyper og kvadratmeterpris på lægning af fliser og sten til fx indkørsel, haveanlæg, fortov og gårdmiljø.

Hvor kører vi hen?

Vi er beliggende i Lyngby på Gammelmosevej 125, hvilket betyder brolægning Lyngby,  men vi kører også ud og laver brolægning og belægning i Nordsjælland og hele Sjælland. Kontakt brolæggeren med dit byggeprojekt, så kommer brolæggeren og sørger for brolægning efter dit ønske og behov.

3 gode grunde til at vælge Svendsen & Neumann!

– Mange års erfaring som brolægger!
– God og velinformerende kundeservice!
– Vi dækker et stort område!

Kontakt os endelig og få et uforpligtende tilbud, og lad os derfra sammen planlægge dit næste projekt!

– Vi glæder os til at høre fra dig!
Svendsen & Neumann